Miksi nuoret, kauniit ja lahjakkaat ihmiset kuolevat ennen aikojaan? Niinkuin Whitney Houston. Mutta tällainen surkea, toivoton tapaus ei lähde kulumallakaan? Se muistuttaa taas siitä tosiasiasta että elämä ei ole reilua- eikä sen pidäkkään olla.

"Life's like a box of chocolates- you never know what you'll get". (Forrest Gump)

Siinä on vähän sitä samaa, että tuurilla on paljon tekemistä elämässä, tai kohtalolla tai miksi sitä sitten haluaa kutsua. 

Elämän varella olen vierestä nähnyt paljon tällaisia tapauksia. Nuoria lahjakkaita ihmisiä kuolee, ihan turhaan. Serkkuni kuoli vähän päälle kolmekymppisenä. Epilepsiakohtaukseen yöllä. Jos hän ei olisi ollut yksin hän olisi varmaan selvinnyt. Hänellä oli kolme ammattia takataskussa ja neljättä opiskeli. Hänellä oli töitä ja ystäviä, oli kova menemään ja matkustamaan. Hän oli kaunis ja elämänsä kunnossa. Täynnä elämää!

Koulukaverini kuoli kolme päivää ennen 21-vuotis syntymäpäiväänsä, armejassa, aivokuumeseen, kun ei huomattu ajoissa viedä hoitoon. Hän oli suomenmestaruustason kilpatanssia. Ja yleisurheilussa, sadalla metrillä, usein voittanut kultaa SM-tasolla. Hän oli ystävällinen, mukava, ja hyvännäköinen.

Näitä kyllä löytyy enemmänkin, mutta eiköhän tullu jo selväksi.